chitaem-onlajn.com » Приключения » Приключения про индейцев » Звіробій - Купер Джеймс Фенимор

Читать онлайн книгу - "Звіробій - Купер Джеймс Фенимор"

Джеймс-Фенімор Купер (1789–1851) — видатний американський письменник романтичного напрямку. Його обдарування найповніше розкрилося в книжках про індіянів, що складають знаменитий цикл «Шкіряна панчоха», куди входить і «Звіробій». Головна тема цих творів — боротьба індіянських племен проти американських колонізаторів, драматична історія загибелі родового укладу індіянів під хижацьким наступом капіталістичної «цивілізації».

«Читаючи Купера, — писав славнозвісний французький фантаст Жюль Верн, — я ніколи не відчував утоми. Деякі з його романів гідні безсмертя, і я сподіваюсь, про них пам'ятатимуть і тоді, коли так звані літературні гіганти пізнішого часу кануть у Лету».

Безперечно, до таких творів Ф. Купера Жюль Верн відносив і «Звіробоя».

Звіробій - Купер Джеймс Фенимор - <a href=Купер Джеймс Фенимор">
  • Жанр: Приключения / Приключения про индейцев
  • Автор: Купер Джеймс Фенимор
  • Возрастные ограничения: (18+) Внимание! Книга может содержать контент только для совершеннолетних. Для несовершеннолетних просмотр данного контента СТРОГО ЗАПРЕЩЕН! Если в книге присутствует наличие пропаганды ЛГБТ и другого, запрещенного контента - просьба написать на почту для удаления материала.

"Звіробій - Купер Джеймс Фенимор" - Автор книги "Купер Джеймс Фенимор"

Отзывы о книге Звіробій - Купер Джеймс Фенимор0
Оставить отзыв о книге:

В нашей библиотеке можно в полной версии читать книги различных жанров "Звіробій - Купер Джеймс Фенимор" (Купер Джеймс Фенимор) онлайн. Эта книга "Звіробій - Купер Джеймс Фенимор " популярна в жанре Приключения / Приключения про индейцев.